Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián egy hónappal ezelőtt szakított eddigi szerelmével Zsuzsival 11 éves kapcsolat után. Tizenegy év alatt többször is szakítottak de mindig visszataláltak egymáshoz és bár elmondásuk szerint most is jóban maradtak nincs esély arra hogy újra összejöjjenek.


Zambo Krisztian Edesem Official Image Clip Clip Instagram Playlist

Skultéti-Szabó Katalin klinikai szakpszichológus szerint teljesen normális hogy ilyen hosszú idő alatt változnak az emberek intimitással folyamatos.

. Mivel úgy tűnt hogy italozhatott ezért a csepeli kapitányságra vitték közölte a Bors munkatársával olvasónk. A párnak nem volt zökkenőmentes a kapcsolata az utóbbi időszakban mégis sikerült békében elválniuk egymástól. Zámbó Krisztián elvesztette nagyon jó barátját Zsoleszt Forrás.

Most viszont elege lett az. Zámbó Krisztián hivatalos oldala. 1 day agoA mostanság a TV2-n látott Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska nemrég mondták ki hogy nem folytatják a kapcsolatukat felbontották az eljegyzésüket.

Viszont sorra jönnek a friss közös fotók a volt párról ami persze nem feltétlenül jelent bármit is de ahhoz elég hogy a Krisztiánt követők fantáziáját megmozgassa. Amellett hogy 40 pontot kapott a zsűritől poénokra is. Adásában ahol az Id Do Anything For Love című számot énekelte el.

Ezen persze nincs mit csodálkozni hiszen jól felismerhető a profilján az az akarat hogy megmutassa a világnak a szakítás után is van élet. 419k Followers 2376 Following 1760 Posts - See Instagram photos and videos from Zámbó Krisztián Jimmbo zambokrisztianofficial. 13 hours agoZámbó Krisztián volt kedvesével történt szakítás óta foglalkoztatja a rajongókat hogy tényleg- vége-e a kapcsolatnak.

Zámbó Krisztián Hivatalos Oldala. Zámbó Krisztián és Zsuzsika 2020-ban az RTL. Szeretném végre ha tisztázzuk azt ami Zsuzsi.

Ki fogok menni és ott leszel velem a szívemben bratyeszom. Ugyanakkor Krisztiánt rendkívül megviselték a történetek lelkileg. A szakításban nem játszott szerepet harmadik fél nem veszekedve váltak külön egyszerűen már nem egyeztek a jövőről alkotott elképzeléseik.

Korábban a Blikknek mesélt arról hogy másfél hónapig. Bár az év elején még az esküvőt tervezgették néhány napja hivatalosan is bejelentették hogy 11 év után elválnak útjaik. Zámbó Krisztián egykori menyasszonya korábban is szép számmal kapott bókokat követőitől de amióta bejelentették hogy külön utakon folytatják az életüket Zsuzsi feltűnően sok lájkot és széptevő kommentet kap a képei alá.

Krisztián leszögezte hogy a kapcsolatuk nem egy veszekedés miatt ért véget teljesen békésen szakítottak kapcsolatuk pedig azóta is jó. Állítása szerint ötvenezer helyszíni bírságot. Csupán arról van szó.

Zámbó Krisztián szép lassan beleszokik a szingli élet kihívásaiba és alkalmazkodik az új kihívásokhozA fiatal énekes most kezébe vette az irányítást vagyis elvégzi a házimunkát önállóan bevásárol és megpróbál ehető ételt előállítani a saját konyhájában. Zámbó Krisztián Meat Loaf bőrébe bújt a legutóbbi Sztárban Sztár. És talán fogok végre halat is.

Három évvel ezelőtt a Reggeliben kérte meg Takács Zsuzsi kezét Zámbó Krisztián. Február 11-én szombat éjszaka Zámbó Krisztián ittasan áthajtott egy piros lámpán. 870 Likes 80 Comments - Zámbó Krisztián Jimmbo zambokrisztianofficial on Instagram.

A produkció alatt egyébként táncosnőként segítette Zámbót a kedvese Takács Zsuzsika is. Krisztián erről szerdán a Mokka stúdiójában mesélt. Zámbó Krisztián elárulta hogy valóban szakítottak 11 év után három hete nincsenek már együtt és ez nem is fog már változni.

Most elmondta hogy érzi magát néhány héttel később. Az eredeti klipet vitték színpadra amelyben Meat Loafot szörnynek maszkírozták. Közel tizenegy év után szakított Zámbó Krisztián és kedvese Takács Zsuzsika.

49604 likes 26169 talking about this. Zámbó Jimmy legidősebb fia megígérte hogy ki fog menni ahhoz a horgásztóhoz ahol gyakran együtt pecázott Zsolesszel.


Pin On Business Money Book


Zambo Krisztian Gyere Gyere Gyorsan Music Is Life Singing Life


Zambo Krisztian Psd Meg Nem Veszithetek Official Hd Studio Video


Lark Player مشغل موسيقى Mp3 و يوتيوب مجاني Music Is Life Music Dido


Tudod Az Igazsagot Hogy Mi Tortent Azon Az Ejszakan Zambo Jimmy Fia Osszetorten Mondta El


Az X Faktor Miatt Ugrottak Egymasnak Zambo Jimmy Fiai


Zambo Krisztian X Norbee Ha Majd Nem Leszek Zambo Jimmy Feldolgozas Talk Show Jimmy Scenes


Zambo Krisztian Csillagod Ragyog


Pin On Celeb


Meghato Foto Csobot Adel Csaladjarol Nagyon Buszke Lehet A Fiatal Anyuka


Zambo Krisztian Parja Smink Nelkul Ekkora A Kulonbseg Ha Zsuzsikan Egy Gramm Festek Sincs


Pin By Zita Samu On Jimmy Jimmy Novelty Minden


Pin On Egyeb


Zambo Krisztian Jimmbo On Instagram 1997 2020 Nocomment


Herceg Feat Curtis Mi Amor Official Music Video


Zambo Krisztian


Nalunk Forgatott Az Edes Elet Zambo Krisztian Kiprobalta A Felnott Balett Orainkat Movie Posters Movies Poster


Mc Hawer Feat Zambo Krisztian Egy Jo Asszony


Zambo Krisztian X Norbee Ugye Nem Bantad Meg Zambo Jimmy Feldolgozas

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel